Herrgården öppnar 2019

Senast det begav sig var på 1960-talet. Nu har det blivit dags igen för en större renovering av Fredriksdals herrgård. Under 2019 öppnar Fredriksdals nyrenoverade herrgård upp sina historiska dörrar för allmänheten.

Under renoveringen kommer såväl värmesystem som belysning att få sig en uppdatering. Allt för att herrgården ska kunna användas året om, oavsett klimat och väder. Även väggar och tak kommer att få sig ett ansiktslyft för att spegla en herrgård från slutet av 1700-talet och 1800-talets början. Allt efter Gisela Trapps önskemål.

Herrgården är Fredriksdals hjärta och en av de självklara mötesplatserna inne på området. Här ska besökaren alltid känna sig som hemma. När vi är färdiga med renoveringen påbörjas arbetet med en utställning där besökaren får lov att röra vid sakerna, öppna skåp, utforska och lära sig mer om Herrgårdens spännande historia.

Preliminärt invigs den nyrenoverade herrgården till säsongsöppningen 2019. Håll utkik på webben, Facebook och Instagram för mer information om Fredriksdals hjärta, den nyrenoverade herrgården.