Ny webb på beta.fredriksdal.se

Idag ser beta.fredriksdal.se ganska annorlunda ut jämfört med tidigare. Vi lanserar en helt ny webbplats på en ny Wordpress plattform. Det är vår förhoppning att webben nu ska vara mer överblickbar och lätthanterad för våra besökare oavsett om en använder dator, mobil eller surfplatta.

Den absolut största skillnaden är att webben har en så kallad one-page struktur, där du som besökare ska hitta eftersökt information snabbt och lätt. Vår ambition är att du som besökare ska orientera dig aktivitetsbaserat med “Äta och handla”, “Boka” och “Program”. Under “Om Fredriksdal” hittar du lite djupare information om djuren, naturen och byggnaderna på området. Nytt på sidan är också möjligheten att snabbt översätta all text med Google Translate och det är vår ambition att tillhandahålla mycket material på engelska från början.

Dessutom finns det nu ett nytt flöde för sociala medier där vi samlar våra egna kanaler som Facebook och Instagram. Även du kan synas på vår webb genom att tagga dina bilder eller inlägg med #fredriksdal på Facebook och Instagram. Vi vill gärna se din version av vår verksamhet.

Du hittar information antingen genom att scrolla neråt, uppåt eller i sidled. Du kan också söka dig fram till information med hjälp av förstoringsglaset uppe till höger.