Låt telefonen guida dig runt på Fredriksdal

Vill du veta mer om Fredriksdal? Nu finns Fredriksdals audioguide med Nic Schröder och stadsvandringen ”Fredriksdal på stan” i Guide Helsingborg. Den 23 stopp långa audioguiden tar med dig på en rundtur runt botaniska trädgården, rundar Lillaryd och svänger inom stadskvarteret innan den avslutas i rosariet. En perfekt tur för dig som vill fördjupa din kunskap om Fredriksdal!

Fredriksdal på stan

Upptäck 10 Helsingborgsplatser med koppling till stadskvarteret på Fredriksdal. Bland annat får du veta var stadskvarterets byggnader och interiörer låg från början.

I Guide Helsingborg kan du gå hela rundan med karta på stan. I mediaguiden finns text och bild.

Mer information om Fredriksdal på stan finns här.

Låna smartphone i entrén

Om du inte har en egen smartphone kan du låna en telefon och hörlurar hos huvudentrén mot att du lämnar ditt körkort eller id i depositon.

Låneenheten är en android-telefon som enbart kör Guide Helsingborg.

Om Guide Helsingborg

Guide Helsingborg är en av Helsingborg stads satsningar på att möta besökare, invånare och turister i den digitala världen. Här samlas guider till flera besöksmål i Helsingborg, utöver Fredriksdal finns Sofiero, Dunkers kulturhus och Kärnan med och därtill finns flera rundvandringar i staden.  Det tillkommer nya platser och nya guider kontinuerligt.

Guide Helsingborg är gratis att hämta och finns för både iOS och Android.